Konst på Medeltidsveckan

Det framgår kanske tydligt av flera av mina tidigare verk att jag är intresserad av historiskt återskapande och event såsom Medeltidsveckan. Förutom egna målningar har jag också haft det stora nöjet och äran att måla på beställning åt båda musik- och gycklargrupper.

2023 firar Medeltidsveckan 40 år, och då känns det extra fint att få chansen att både visa upp minst konst, och sälja art prints. Under veckan kommer jag ställa ut på Wisby Hofs innergård vid Södertorg. Det ska bli jättespännande att se om min konst kan gå hem på Medeltidsveckan, roligast är att få visa upp den vare sig det säljer eller ej.

Då det blev bestämt med ganska kort varsel att jag skulle ställa ut hann jag bara måla 3 nya motiv – varav två i kaffe. Så totalt 7 medeltida motiv åker med, samt mina nördiga kaffemålningar inklusive bokmärken. Mot medeltiden!

Medeltidsmotiv