Info

Vem är Kotte?

Jag som ligger bakom denna sida, och konstverken som syns här, heter Ann-Charlotte Kotte Träff. Konsten har funnits med mig mer eller mindre hela livet, och har gått från intresse, till passionerad hobby och nu deltidsjobb. Min specialitet är realistiska porträtt, fotografiskt återgivande och tolkningar av bilder, men det är bara fantasin (och tiden) som sätter gränser!

Många brukar fråga om jag studerat konst, och svaret är: Nja. Förutom några workshops och dagskurser läste jag Bild och Form på gymnasiet, vilket för mig var en gedigen konstutbildning, om än grundläggande. Där tillägnade jag mig otroligt mycket kunskap och fick möjlighet att testa många olika tekniker som jag använt och utvecklat sedan dess. Tanken att studera konst på högre nivå har funnits där, men de utbildningar som lockar mig mest kräver tid och pengar jag helt enkelt inte har. Jag underskattar inte det egna lärandet, vilket man ofta kommer långt med så länge man vågar satsa och utmana sig själv.

Utöver konsten sysslar jag med annat kreativt såsom sång och musik, historiskt återskapande, m.m. Jag är också utbildad lärare, inriktning mot yngre åldrar, men med pedagogisk erfarenhet mot vuxna såväl som barn. Min förhoppning är att kunna kombinera min passion för konst och lärande desto mer framöver, med till exempel workshops för kaffemålning, måleri på textil, etc.